TESTS “Brīnumu eglīte”. Izvēlies svētku eglīti un uzzini, kas gaidāms 2020. gadā!

Brīnumainās Jaungada eglītes atklās, ko gaidīt no nākamā gadā. Izvēlies eglīti, kas patīk vislabāk, un lasi pareģojumu zemāk.

Pirmā eglīte
Nebaidies no pārmaiņām Jaunajā gadā. Izmēģini tās! Vēlējies mainīt frizūru? Lieliski! Aizbēgt no pilsētas uz pāris nedēļām un atpūsties meža būdiņā? Uz priekšu! Seko savām vēlmēm un sapņiem… Šis ir tavs laiks!

Otrā eglīte
Novēlam aktīvu un rosīgi Jauno gadu. Dodies ciemos pie tuviem cilvēkiem, uz iemīļoto darbu vai lielisku izstādi, ko jau sen vēlējies redzēt. Nelaid garām savas iespējas un baudi dzīvi ar pilnu krūti.

Trešā eglīte
Jaunajā gadā novēlam atrast to, ko vēlies visu sirdi un dvēseli. Tas var būt jauns vaļasprieks vai iepazīšanās ar jaunu kolēģi, kas kļūs par labu draugu. Atrodi mīlestību un bez šaubām nododies jūtām.

Ceturtā eglīte
Salavecītis jau steidzas pie tevis ar dāvanu pilnu maisu – jaunajā gadā tevi gaida jaunas iepazīšanās un interesanti piedzīvojumi. Atver tiem plašāk durvis. Pat patīkamas lietas un notikumi prasa nelielu piepūli no tavas puses, bet tas ir tikai normāli.

Piektā eglīte
Tev blakus vienmēr ir cilvēks, kuram tu esi vissvarīgākais pasaulē. Neaizmirsti pateikties, ka viņš ir tavā dzīvē. Un nekad vairs nejutīsies vientuļi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru